Coaching

Plezier in je werk, energie besteden aan zaken die belangrijk zijn, verschil maken, succes hebben. Daar gaat het om bij optimaal functioneren. Het is belangrijk om daar op te focussen. Zeker bij de start van een nieuwe verantwoordelijke baan, of als er een nieuwe impuls in je loopbaan nodig is.

Onze coaching richt zich op het vinden van jouw focus. Wat wil je verwezenlijken in je leven, waar ga je voor, welke belemmeringen kom je daarbij tegen en hoe kun je daarmee omgaan.

Ieder mens is anders, heeft zijn eigen unieke mix van vaardigheden, eigenschappen en dromen. Ieder coachingstraject is daarom ook anders. Soms heel kort, soms langdurig. Op de werklocatie of juist niet. Wij zoeken de instrumenten die het best passen bij wat er in jouw traject aan de orde is.

Organisatie opstellingen

Wij maken onderdeel uit van allerlei netwerken, systemen. In familieverband, op de sportclub, op het werk. Er is een methode ontwikkeld waarin vraagstukken binnen dergelijke relatiesystemen op een vrij simpele, basale wijze naar voren kunnen komen: de opstelling. Wat is nu werkelijk het probleem, wie zijn er nu eigenlijk echt bij betrokken, wat is mijn positie, welke acties kan ik ondernemen. De opstelling is erop gericht om weer harmonie in het systeem te brengen en de balans van geven en nemen te herstellen.

Binnen coachingstrajecten maken wij gebruik van deze methode als er een probleemsituatie is waarvan de oorzaak of de context maar niet echt duidelijk wordt en het jouw plezier in je werk beïnvloedt.